Rådgivning og tryghed

Et byggeprojekt er en stor beslutning. Det er derfor vigtigt for mig, at give mine kunder den bedste rådgivning og sparring i hele byggeprocessen.

Jeg hylder det gode samarbejde, med både bygherre, entreprenører og håndværkere, så det at bygge hus, bygge til og bygge om, bliver en positiv oplevelse – og med et godt resultat.

Jeg har et stort netværk af gode håndværkere og entreprenører og kan således medvirke til et ordentligt og solidt håndværk fra start til slut.

Jeg tilbyder

  • Et gratis og uforpligtende møde om jeres ønsker og visioner.
  • Udarbejdelse af skitseforslag samt færdige tegninger af byggeprojektet.
  • Lovpligtigt myndighedsprojekt (Ansøgning om byggetilladelse, tegningsmateriale i form af plan, snit og facader m.m.).
  • Tilsyn under byggeriet.
  • Lovliggørelse af byggerier/ opdatering af BBR. (Eksempelvis ved salg af bolig).

Opførelse af bolig på naturgrund

”Problemer er til for at blive løst”

“Dette er eet af Anders mottoer – og sådan er han bare! Har man først prøvet at bygge hus på egen hånd ved man hvor mange udfordringer der følger med!

Dette ønske vi ikke at genopleve, og derfor havde vi Anders med i hele byggeprocessen ift opførelse af vores nye privatbolig, hvilket blev en radialt anderledes og positiv oplevelse.

Tak Anders for din rolige og altid positive tilgang til de udfordringer og mærkelige ønsker vi har haft til vores byggeri. Som endte med at blive fuldstændig fantastisk.”

– Ninette Kallestrup, Gauballe

Projektering og opførelse af tandlægeklinik

”Bjerre – en løsningsorienteret rådgiver”

“Efter succesen med Anders Bjerre som rådgiver for vores private byggeri, brugte vi igen Anders som byggerådgiver til opførelsen af Danmarks største tandlægeklinik.

Anders’ grundighed og evne til at se løsninger og muligheder har medført en fantastisk løsning vi ikke var nået i mål med på samme måde uden hans kompetente rådgivning.”

– Heini Østergaard, Viborg

Udvalgte projekter

Rammen om et godt liv til hele familien

Anders Bjerre Tegn & Byg var arkitekt og byggerådgiver på dette gedigne 1-familieshus opført i smukke teglsten og sprossede vinduer i specialfarve.

Smukke lysindfald i de store rum

Her har den store familie bygget deres drømme hus. Lofter i kip og store lysindfald gav rummelige og luftige rum med et rart indeklima.

Tilbygning med lavt klimaaftryk

Bendixen, producent af lysskilte til virksomheder i hele landet, ønskede at udvide både produktion, showroom, lager, administration og personalefaciliteter.