Privat byggeri

I tæt fælleskab med Jer, udvikler, skitserer og tegner jeg enfamilieshuse og rækkehuse der skal danne gode rammer om et godt familieliv mange år frem.

Når man skal bygge sit eget hus kan mulighederne og udfordringerne virke næsten uendelige og uoverskuelige. Jeg hjælper Jer med at skabe overblik og at fokusere på de forskellige faser i byggeriet, samt at så mange af Jeres drømme kan realiseres indenfor budget.

Jeg kan hjælpe Jer med at blive klogere på materialer, overflader, facader, tag, vinduer, klima og indretning så I på denne måde kan blive så afklarede omkring de rette valg for jeres helt eget og kommende unikke hjem som I skal have glæde af så mange år som overhovedet muligt.

Se flere private projekter

1-familieshus og dagpleje: det hele – under eet tag.

Anders Bjerre Tegn & Byg var arkitekt og byggerådgiver på dette hyggelige og rummelige hus.

Rammen om et godt liv til hele familien

Anders Bjerre Tegn & Byg var arkitekt og byggerådgiver på dette gedigne 1-familieshus opført i smukke teglsten og sprossede vinduer i specialfarve.

Spændende tilbygning

Familien ønskede at udvide huset i den eksisterende stil med manglende rum til kontor og hele familien, men var udfordret af et kraftigt hældende tærren.

Drømmehuset til det unge par

Anders Bjerre Tegn & Byg var arkitekt og byggerådgiver på dette projekt og med til at gøre Drømme og ønsker om trygge rammer til en kommende familie til virkelighed for et ungt par.

Plads til både biler og hobby

Hvad gør man når huset ikke har plads nok til biler under tag og til en pladskrævende hobby – men man gerne vil blive boende?

Gårdhavehus med udsigt

Udsigten fra denne byggrund var fantastisk og dette ønske familien at udnytte – fra så mange af husets rum som muligt.

Smukke lysindfald i store rum

Her har den store familie bygget deres drømme hus. Med er plejebørn i familien skulle huset rumme store værelser. Lofter i kip og store lysindfald gav rummelige og luftige rum med et rart indeklima.